İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ Merve GÜMÜŞ COŞKUN EĞİTİM KADROMUZA KATILDI

Düzce Özel Su Damlası Eğitim Kurumlarında öğrencilerimizin üst seviyede yabancı dil eğitimi almaları, yabancı dili yaşayarak öğrenmeleri, günlük hayatta kullanma becerileri kazanmaları büyük önem taşımaktadır.

Su Damlası Eğitim Kurumlarında

yabancı dil anlayışımızdan yola çıkarak 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında İngilizce Zümremize alanında başarılı, enerjisi yüksek, deneyimli öğretmenimiz Merve TAŞKIN GÜMÜŞ katıldı.

Öğretmenimiz Fransa’ da Universite Pau et des Pays de l’Adour Üniversitesinden İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2 yıl yurt dışında ve 8 yıl Türkiye’de özel okullarda İngilizce öğretmenliği yapmıştır.

Öğretmenimize hoş geldiniz diyor, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.